رویای کاهش هزینه ساخت با سقف وافل به واقعیت پیوست | انتخاب انبوه سازان.

چرا انتخاب اول انبوه سازان سقف وافل است؟ مزایا و معایب آن چیست؟

چرا انتخاب اول انبوه سازان سقف وافل است؟ مزایا و معایب آن چیست؟

کاهش هزینه ساخت و ساز  همواره دغدغه تمامی فعالان این صنعت بوده است. ورود تکنولوژی‌های جدید مثل سقف وافل باعث شده که علاوه بر افزایش کیفیت اجرایی؛ به بهره‌وری اقتصادی و محیط زیست نیز توجه ویژه‌ای بشود. اما استفاده بدون آگاهی و عدم اطلاعات کافی از موارد فنی در بین مهندسین، منجر به آسیب به هدف اصلی این سیستم شده است.

شرکت فرازمان آداک سپهر به عنوان تولید کننده، طراح  و مجری تخصصی این سیستم سقف تمامی وارد مورد نیاز شما را در مورد این سیستم شرح می‌دهد

 تا بتوانید راه را از چاه تشخیص داده و دچار افراد سودجو در این صنعت نگردید. پس تا انتها با ما همراه باشید.

سقف وافل چیست

سقف وافل چیست؟

سقف یکی از عناصر اصلی هر ساختمانی است. وظیفه اصلی  این عنصر انتقال ایمن بارهای عمودی به تکیه‌گاه‌های مجاور اعم از ستون یا دیوار برشی می‌باشد. یکی از انواع سقف‌ها که در چند سال اخیر مورد استقبال کارفرمایان و مهندسین قرار گرفته است سقف وافل یا شبکه‌ای می‌باشد. این سقف با کاهش بار مرده‌ بتن قادر است دهانه‌های بلندتری را نسبت به سایر سقف‌ها پوشش دهد. سقف وافل با حذف کلیه قالب‌ها و بلوک‌های ماندگار در بتن سقف، نمای زیبا و چشم نوازی در زیر سقف پدیدار می‌کند. در ادامه با انواع سقف وافل آشنا می‌شویم.

انواع سقف وافل به چه صورت است؟

این سیستم سقف بسته به مقدار بار وارده و حداکثر نسبت ابعاد دهانه به دو دسته ذیل قابل تقسیم است :

سقف وافل یک طرفه:

 دال وافل یک طرفه رفتاری شبیه به سقف تیرچه بلوک دارند. یعنی بارهای وارده را در یک جهت به تکیه‌گاه‌ها منتقل می‌کند. تفاوت آن با تیرچه بلوک در حذف بلوک‌های سیمانی سفالی و فوم‌های پلی استایرن است. شما برای اجرای سقف وافل یک طرفه نه تنها نیاز به مصالح ذکر شده ندارید بلکه تنها ابزار مورد نیازتان قالب وافل یک طرفه است.

این قالب به صورت غیر ماندگار در سقف عمل کرده و پس از خارج شدن از سقف تا ۲۰ مرتبه قابلیت استفاده مجدد دارد.

سقف وافل دو طرفه  :

همانطور که از اسمش پیداست در دو جهت دارای تیرچه‌های متعامد است. در نتیجه دهانه‌های بلندتری را هم می‌توان با این سیستم اجرا کرد. قالب وافل دوطرفه مهم‌ترین ابزار مورد نیاز شما در این سیستم است که باید در هنگام خرید به مشخصات آن توجه ویژه‌ای بکنید. جهت استعلام قیمت قالب وافل و اخذ مشخصات فنی مورد نیازتان می‌توانید به وب سایت رسمی شرکت فرازمان مراجعه نمایید.

اجرای سقف وافل

سقف وافل

چرا سقف وافل به صرفه است؟

در این سیستم  خبری از بلوک‌های ماندگار سفالی، سیمانی و فوم‌های پلی استایرن نیست. نیازی به پرداخت هزینه حمل و انبارداری آنها ندارید. شما با استفاده از سقف وافل بار مرده‌ سازه را کم کرده و میزان میلگرد مصرفی را به صورت چشمگیری کاهش می‌دهید.

مزایای سقف وافل چیست؟

1.    کاهش هزینه بتن مصرفی

2.    صرفه اقتصادی به واسطه کم شدن وزن سازه

3.    کاهش میلگرد مصرفی  کاهش میلگرد مصرفی

4.    قابلیت اجرای دهانه‌های بلند

5.    زیبایی نمای زیر سقف وافل

6.    دوستدار محیط زیست

7.    عدم هدر رفت سرمایه ملی مثل شن و سیمان

8.    قابلیت حذف ستون‌های مزاحم و تامین پارکینگ بیشتر

9.    قابلیت حذف آویز تیرهای میانی

کاربرد سقف وافل چیست؟

اگر در سازه‌ای نیاز به ایجاد دهانه‌های بلند است و شما در بین گزینه‌های مختلف به دنبال بهترین انتخاب هستید بدون شک سقف وافل بدون رقیب است .

سقف وافل در انواع ساختمان‌ها و با هر نوع کاربری قابلیت کاربرد دارد. پروژه های انبوه سازی، بیمارستان‌ها، ساختمان‌های تجاری، اداری و پارکینگ‌ها بهترین مخاطب این قسمت هستند.

معایب سقف وافل چیست؟

سقف وافل هم مثل دیگر سیستم‌های سقف دارای مزایا و معایب مربوط به خود می‌باشد. اما چیزی که معایب این سیستم را به حاشیه برده است مزایای بسیار زیاد آن است. به صورت خلاصه معایب این سیستم به شرح زیر است :

1-تحمیل هزینه ناچیز به پروژه جهت اجرای کناف: با بررسی کارشناسی و فنی ومقایسه با روش‌های سنتی مشخص خواهد شد که این نقیصه بسیار کم اهمیت است.

2-الزام به تهیه قالب وافل جهت اجرای سقف وافل: با توجه به ارزش افزوده خلق شده توسط سقف وافل این مورد هم اهمیت ناچیزی دارد.

اجرای سقف وافل

انواع قالب سقف وافل به چه صورت است؟

قالب وافل ابزاری مخصوص جهت اجرای سقف وافل است که به صورت غیر ماندگار در زمان اجرای این سیستم برای قالب‌بندی استفاده می‌شود. با توجه به پیشرفت روزافزون استقبال از این سیستم سقف شرکت‌های مختلفی اقدام به تولید قالب وافل کرده اند. قالب وافل را از لحاظ فرم و هندسه می‌توان به دو دسته قالب وافل یک طرفه و قالب وافل دو طرفه تقسیم بندی کرد. اما اگر از لحاظ سهولت کاربرد بخواهیم بحث کنیم باید به دو دسته قالب وافل قفل‌دار و قالب وافل ساده اشاره کنیم.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد مشخصات فنی و قیمت قالب وافل به پورتال رسمی شرکت فرازمان مراجعه نمایید.

نتیجه‌گیری  :

اگر به دنبال کاهش هزینه ساخت و ساز هستید پیشنهاد ما استفاده از سیستم سقف وافل می‌باشد. این سیستم با کاهش بار مرده ساختمان، بتن و میلگرد مصرفی را برای اجرای دهانه‌های بلند کاهش می‌دهد. نمای زیر سقف وافل می‌تواند در زیبایی معماری نقش آفرین باشد. شما در زمان خرید قالب وافل باید به نکات مهمی مثل وزن قالب و کیفیت مواد اولیه توجه ویژه‌ای بنمایید.

توجه : این مطلب، یک تبلیغ رپورتاژ بوده و مجله ساختمان در محتوا و محصولات آن هیچگونه نظری و مسئولیتی ندارد.