قیمت انواع پارتیشن شیشه ای
طراحی دکوراسیون سالها پیش شاید به سادگی چیدمان لوازم در محیط و زیباییبخشی به آن بود اما امروز، چالشهای بزرگتری در مقابل خود میبیند. فضاهای اداری، تجاری و خانگی مختلف به دلیل افزایش قیمت املاک در حال کوچکتر شدن و نیازهای کاربران در حال بیشتر شدن است. طراح دکوراسیون اگر نتواند از تمام فضا به […]
طراحی دکوراسیون سالها پیش شاید به سادگی چیدمان لوازم در محیط و زیباییبخشی به آن بود اما امروز، چالشهای بزرگتری در مقابل خود میبیند. فضاهای اداری، تجاری و خانگی مختلف به دلیل افزایش قیمت املاک در حال کوچکتر شدن و نیازهای کاربران در حال بیشتر شدن است. طراح دکوراسیون اگر نتواند از تمام فضا به طور دقیق و کارآمد استفاده کند، نمیتواند دیزاین موفقی داشته باشد.
در این مسیر، پارتیشن شیشه ای میتواند یک ابزار کمکی عالی برای فضاهای مختلف باشد. در تصور عموم مردم قیمت انواع پارتیشن شیشه ای بسیار بالاست و توجیه اقتصادی ندارد اما این تصور اشتباه است و میتوانیم پارتیشنهای ارزان قیمت و اقتصادی را نیز در بازار بیابیم. اگر شما هم میخواهید با قیمتهای روز انواع پارتیشن شیشه ای و مقایسه قیمتی انواع پارتیشن آشنا شوید، پیشنهاد میکنیم در ادامه با ما همراه باشید.
پارتیشن شیشه ای چیست؟
حتما شما هم با مفهوم پارتیشن به عنوان یکی از ابزارهای کارآمد طراحان داخلی برای دیزاین فضاهای بزرگ و استفاده از بخشهای مختلف محیط آشنایی دارید اما امروزه کاربرد پارتیشن شیشه ای صرفا در محیطهای بزرگ نیست بلکه اغلب فضاهای اداری، تجاری و حتی منازل مسکونی از پارتیشن برای افزایش بهرهوری فضا استفاده میکنند.
پارتیشن شیشه ای، نوع خاصی از پارتیشن است که به وسیله شیشه ساخته شده و میتواند فضاهای جدیدی را در محیط مدنظر شما بسازد. با پارتیشن شیشه ای میتوان دیوار تک، چهار دیواری، غرفههای شیشه ای، اتاقکهای شبکهای و حتی فضای کابین دوش را طراحی کرد. چنین دامنه وسیعی از کاربردها موجب شده پارتیشن شیشه ای را در فضاهای مختلفی از جمله پاساژها، بیمارستانها، داروخانهها، ادارات دولتی، شرکتهای خصوصی و حتی منازل مسکونی نیز ببینیم.
در مقایسه با انواع دیگر پارتیشن، قیمت انواع پارتیشن شیشه ای ممکن است کمی بالاتر باشد اما ظاهر مدرن این پارتیشن در کنار ویژگیهای کاربردی آن میتواند این اختلاف قیمت را به کاملا توجیه کند. در ادامه ضمن معرفی انواع پارتیشن شیشه ای، قیمت انواع پارتیشن را نیز مورد بررسی قرار خواهیم داد.
قیمت انواع پارتیشن شیشه ای
اگر قصد داشته باشیم قیمت انواع پارتیشن شیشه ای را مقایسه کنیم، در ابتدا باید ببینیم به صورت کلی قیمت پارتیشن شیشه ای به چه عواملی بستگی دارد. برخی از عواملی که روی قیمت پارتیشن تاثیر دارند عبارت اند از:
- فریم و درصد پروفیل پارتیشن
- شیشه سازنده پارتیشن
- ثابت یا متحرک بودن پارتیشن
- تعداد جدارههای پارتیشن
- ارتفاع پارتیشن
- متراژ مدنظر شما برای پارتیشنبندی
- یراق آلات پارتیشن
- نوع درب پارتیشن
در این بخش ضمن معرفی مختصر هر یک از انواع پارتیشن در این دستهبندیها، قیمت آنها را هم مقایسه خواهیم کرد.
پارتیشن شیشه ای فریم دار
فریم در اصطلاح فنی همان قاب فلزی نگهدارنده پارتیشن است که به افزایش استحکام پارتیشن کمک میکند. پارتیشنهای فریم دار برای تقویت مقاومت در برابر ضربه و فشار، از فریمهای مستحکمتر و قاببندیهای بیشتر و بهتری برخوردارند. طبیعتا، به هر مقداری که پروفیلهای فلزی بیشتری در ساخت پارتیشن به کار گرفته شود، قیمت آن نیز افزایش مییابد. به صورت کلی پارتیشن فریم دار از نظر قیمت گرانتر از رقیب خود یعنی پارتیشن شیشه ای فریم لس میباشد.
استفاده از پارتیشن شیشه ای فریم دار در صورتی قابل توجیه است که میخواهید بیشتر از ده سال از پارتیشنها استفاده کنید زیرا عمر مفید این نوع پارتیشن از پارتیشن فریم لس بیشتر است و به ضربات سختتری برای آسیب دیدن نیاز دارد. پارتیشن فریم دار یک انتخاب مقاوم و مستحکم برای فضاهای تجاری و اداری محسوب میشود.
پارتیشن شیشه ای فریم لس
نقطه مقابل پارتیشن فریم دار را میتوانیم پارتیشن فریم لس بدانیم. نوعی از پارتیشن که در آن کمترین مقدار آهن و پروفیل به کار گرفته شده است. البته این موضوع به معنای شکننده بودن پارتیشن فریم لس نیست زیرا این پارتیشن از کف و دیوارهها به صورت کامل فیکس شده اما به هر حال مقاومت آن در مقایسه با پارتیشن فریم دار کمتر میباشد.
تمرکز پارتیشن فریم لس روی زیبایی پارتیشن است. به دلیل اینکه درصد بالایی از سطح پارتیشن فریم لس را شیشه تشکیل داده، این نوع پارتیشن بیشتر شبیه به یک دیوار تمام شیشه ای است و در انتقال نور و درخشندگی بهتر از رقیب خود عمل میکند. از نظر اقتصادی نیز پارتیشن فریم لس نوع ارزانی از پارتیشن محسوب میشود و قیمت انواع پارتیشن شیشه ای نسبت به پارتیشن فریم لس بیشتر است. بنابراین اگر به دنبال کاهش هزینههای پارتیشنبندی هستید، پارتیشن فریم لس را بیشتر مورد بررسی قرار دهيد.
پارتیشن شیشه ای تک جداره
همانطور که از نام این پارتیشن پیداست، صرفا از یک لایه شیشه ساخته شده است. معمولا برای ساخت پارتیشن تک جداره از شیشه با ضخامت ۶ یا ۸ میلیمتر استفاده میکند که شیشههای بزرگتر استقامت بالاتری دارند و شیشههای نازکتر، ظرافت و زیبایی بیشتری دارند. از نظر قیمت، پارتیشن شیشه ای تک جداره با شیشه نازکتر انتخاب اقتصادی و قابل قبولی خواهد بود؛ البته اگر قید خواصی نظیر عایق حرارت بودن را بزنید.
پارتیشن شیشه ای دو جداره
در صورتی که قصد داشته باشید به کمک پارتیشن یک دیوار عایق صوت و حرارت بسازید، پارتیشن شیشه ای دو جداره بهتری انتخاب برای شما خواهد بود. پارتیشن دو جداره به صورت دو لایه شیشه با فاصله اندکی از یکدیگر طراحی میشود. بین این دو لایه شیشه را میتوان با هوا یا یک پرده کرکرهای پر کرد تا در مواقع لزوم، امکان ایجاد یک فضای خصوصی و غیر قابل رویت وجود داشته باشد.
از نظر اقتصادی و در مقایسه با قیمت انواع پارتیشن شیشه ای، پارتیشن دو جداره نسبتا گرانتر است زیرا مقدار شیشه و نوع یراقآلات مورد نیاز برای تولید این نوع پارتیشن هزینه بیشتری برای تولیدکننده به همراه خواهد داشت. در ازای این قیمت بیشتر، خواصی نظیر افزایش بهرهوری انرژی و استحکام بالاتر را میتوانید از این پارتیشن انتظار داشته باشید.
پارتیشن شیشه ای متحرک
نوع خاصی از پارتیشنهای شیشه ای وجود دارد که میتوانیم آن را در صورت نیاز جابهجا کنیم. مشتریان اصلی این نوع پارتیشن اغلب اداراتی هستند که در فضای استیجاری سکونت دارند و با جابهجایی مکان اداره میخواهند پارتیشنها را نیز با خود منتقل کنند. در فضای ادارات میتوان برای ساخت فضاهای موقتی نظیر اتاق کنفرانس و فضای برگزاری جلسات نیز استفاده کرد.
از نظر بها، قیمت پارتیشن متحرک از قیمت پارتیشن های شیشه ای دیگر بیشتر است که البته قابلیت جابجایی این نوع پارتیشن میتواند تا حدی توجیهکننده قیمت آن باشد.
قیمت انواع پارتیشن شیشه ای بر اساس نوع شیشه
یکی از مهمترین عوامل در تعیین قیمت انواع پارتیشن شیشه ای، نوع شیشه سازنده آن است. امروزه انواع شیشه دارای مزایا، معایب و قیمت متفاوتی هستند. نقطه قوت پارتیشن شیشه ای این است که با همه انواع شیشه اجرا میشود. در ادامه به بررسی خواص و مقایسه قیمتی انواع شیشه خواهیم پرداخت.
پارتیشن شیشه ای معمولی
یکی از سادهترین و ارزانترین انواع پارتیشن شیشه ای زمانی تولید میشود که در ساخت آن از شیشه معمولی استفاده شود. شیشه معمولی شاید هزینه تولید آن کم باشد اما از نظر دوام، طول عمر و مقاومت در برابر حرارت ضعیف است. بنابراین، انتخاب چندان مناسبی برای پارتیشن شیشه ای محسوب نمیشود.
پارتیشن شیشه ای سکوریت
شیشه سکوریت، حاصل تهیه شیشه در شرایط دمایی خاصی است که منجر به افزایش چشمگیر مقاومت آن میشود. طبق آزمایشات، شیشه سکوریت تا ۷ برابر نسبت به شیشه معمولی مقاومتر است و حتی اگر نیرویی بتواند آن را بشکند، قطعات حاصل از شکستن آن لبههای گرد و غیربرندهای دارند. به طور خلاصه اگر بخواهید تعادل خوبی بین قیمت و کیفیت شیشه برقرار کنید، شیشه سکوریت بهترین انتخاب خواهد بود.
پارتیشن شیشه ای لمینت
در صورتی که دو لایه شیشه لمینت را به وسیله پلیمرهای چسبنده به یمدیگر متصل کنیم، شیشه لمینت ساخته میشود. از نطر استحکام و مقاومت، شیشه لمینت بیشترین کیفیت را دارد. استحکام این شیشه آنقدر بالاست که از آن به عنوان شیشه نشکن یا ضدگلوله هم یاد میشود!
پارتیشن شیشه ای رنگی
استفاده از شیشه رنگی در بسیاری از فضاهای تجاری یا محیطهایی که قصد اعمال رنگ سازمانی خود در ساختار پارتیشنها را دارند متداول است. شیشه رنگی سکوریت که با نام شیشه لاکوبل نیز شناخه میشود، تلفیقی از رنگهای درخشان و جذاب با استحکام شیشه سکوریت به حساب میآید. قیمت این شیشهها شاید در نگاه اول کمی بالاتر از سایر انواع شیشه باشد اما خواص دکوراتیو آن را در هیچ یک از انواع شیشه نمیتوانیم پیدا کنیم.
دیگر عوامل موثر بر قیمت انواع پارتیشن شیشه ای
علاوه بر مواردی که به صورت مفصل مورد بررسی قرار دادیم، عوامل دیگری نیز وجود دارند که روی قیمت انواع پارتیشن شیشه ای تاثیرگذار هستند. به عنوان مثال، برند یراق آلاتی که خریداری میکنید روی بهای کلی پارتیشن تاثیرگذار است. اگر بتوانید از یراقآلات با کیفیت معقول و قیمت مناسب استفاده کنید، قطعا صرفهجویی زیادی در قیمت کار انجام خواهید داد.
سایر عوامل موثر بر قیمت وابسته به فضای مدنظر شما هستند. متراژ پارتیشن و ارتفاعی که در نظر دارید را محیط کار شما تعیین میکنند و قیمت آن در هنگام تعیین متراژ مشخص میشود. با توجه به مطالب این مقاله، اگر بخواهید در هزینهها صرفهجویی کنید، باید از پارتیشنهای فریم لس، تک جداره و با شیشه سکوریت استفاده کنید تا بتوانید در عین حفظ کیفیت، هزینه هنگفتی به خود تحمیل نکنید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0